Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Για την Πανελλήνια Συνάντηση Περιπτερούχων & Καπνοπωλών στον Πειραιά.

 




Η Πανελλήνια Συνάντηση στον Πειραιά την Κυριακή 30/01/2011 δεν γίνεται με σκοπό να δημιουργηθεί κανένα νέο θεσμικό όργανο.

Ομοσπονδίες υπάρχουν, σωματεία υπάρχουν και ο καθένας εντάσσεται εκεί που θεωρεί ότι είναι καλύτερα. Στην συνάντηση δεν θα μαζευτούμε για να λύσουμε τα συνδικαλιστικά μας αλλά να συζητήσουμε για το πως θα δράσουμε ώστε να επιτευχθεί λύση στο πρόβλημα της κερδοφορίας μας στα διατιμημένα προϊόντα.

Επιπλέον η συνάντηση δεν πραγματοποιείται για να μποϊκοτάρει οποιαδήποτε ενέργεια κανενός σωματείου όπως και δεν μπορεί να εμποδιστεί κάποιον να παραστεί. Αντιθέτως δημιουργεί την ευκαιρία να γίνει γνωστή η όποια κίνηση με ενδεχόμενο να βρει περισσότερους υποστηριχτές.

Το σωματείο του Πειραιά είναι ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις προσκλήθηκε ο τ. πρόεδρος του Ρεθύμνου για συντονιστής της συζήτησης, ο οποίος ως πρώην θεσμικός αλλά και πρώην συνάδελφος δεν έχει φιλοδοξίες για δημιουργία νέων συνδικαλιστικών οργάνων αλλά ούτε να καταλάβει κάποιο αξίωμα.

Ας σταματήσουν λοιπόν ορισμένοι να δημιουργούν εντυπώσεις για υποτιθέμενες μεθοδεύσεις και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Μην παραπληροφορούν τους συναδέλφους και κυρίως μην βλέπουν παντού εχθρούς. Εχθρός μας είναι μόνο τα προβλήματα.

Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί, με συμμετοχή που μέχρι σήμερα κρίνεται ικανοποιητική και θέλουμε να συνεχίσει να γεμίζει ο κατάλογος από ομιλητές κύριων τοποθετήσεων.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και δημόσια,

Προσκαλούνται όλοι, από Προέδρους Ομοσπονδιών και Σωματείων έως τον πιο απλό περιπτερά στην πιο ακριτική γωνιά της χώρας. Ιδιαίτερες, προσωπικές προσκλήσεις γιατί πρέπει να σταλούν;
               Πηγή:http://peripteras.blogspot.com/2011/01/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου